Itt a nyár, a jó idő és ezzel együtt ‘természetesen’ a szúnyogok, bogarak rovarok is megérkeztek! 

Én tényleg, őszintén imádom a természetet, de a csípésekkel, a vakarózással ha akarnék sem tudnék megbékélni! 

NA! Kezeket fel!

Kinek nézett már ki így a lába/karja/háta vagy bármije?
Fogadni mernék, hogy Te is voltál már így! 

Éveken keresztül kerestem a tökéletes megoldást, bár nekem ez óriási kihívás volt, hiszen egy terméknek rengeteg szempontnak kellett megfelelni. Sok bosszankodás után még egy listát is írtam az elvárásaimról! (Kérlek ne nézz bolondnak, szokásom, hogy mindenről listát vezetek. )
– legyen könnyen használható
– legyen humánus (én ilyen vagyok, nekem ez fontos)
ne legyen büdös és ragacsos
ne tartalmazzon vegyszereket
ne legyen ártalmas a gyermekemre és a háziállataimra
– és persze könyörgöm, LEGYEN HATÁSOS!!

Az évek során teszteltem ezt-azt… én próbálkoztam! DE tényleg!
Rengeteg pénzt költöttem, volt olyan készítmény, amitől rosszul lettem és volt olyan is, ami mellett több szúnyog csípett meg, mintha nem használtam volna semmit.
Voltak jó készítmények, eszközök, de olyan még nem volt, ami minden elvárásomnak megfelelne.

Egészen mostanáig!

Nemrég szembejött velem egy hirdetés, miszerint megérkezett a Szúnyogriasztó karkötő, a vérszívók távol tartásának a  mondhatni FORRADALMIAN ÚJ (tudjátok, a szokásos szöveg) megoldása.

Gondoltam, na gyerünk! Mutassatok Nekem valami újat, úgy sem fog sikerülni.
(Jajj, de naiv és nagyképű vagyok!)

Elolvastam a termékleírását, megnéztem a videót.
Őszinte leszek, annyira nem győzött meg. Mivel korábban is sokat olvastam a témában, nézegettem, tesztelgettem termékeket, ez mondhatni kevés volt.

Ami leginkább meggyőzött, az az ára volt. Gondoltam ha nem válik be, akkor sem bukok sokat. Az 1990 forintos ár nevetségesen alacsony, ahhoz képest, hogy korábban mennyit költöttem már ilyenekre! 

Szóval végül egy piros karkötő landolt a kosaramban és mentem is leadni a rendelésem. 

Leadtam a rendelést, megkaptam a visszaigazoló emailt. Indulhat a várakozás – gondoltam én.
Pár órával később csörgött a telefonom. Egy kedves hang üdvözölt, nem emlékszem pontosan, talán Anettként mutatkozott be. Mondta, hogy ha nekem is megfelel, a holnapi napon már ki is tudják küldeni a csomagom. 

“VÁÓ! Ez ám a tempó! Még szép, hogy jó! Azt hittem, hogy heteket kell várnom rá! “

A hölgy ígérete szerint másnap ahogy annak lenni kell, meg is érkezett a csomag. Igényes kis tasak, rajta egy szuper édes PandaPiac matricával!

Az első GONDOLATOM: “Ez aztán a kiszolgálás! Csak a termék is legyen jó! ” 

Egyébként pénteken érkezett a csomag, pont jókor, ugyanis szombatra egy kis kirándulás volt betervezve a férjemmel, úgyhogy hajrá karkötő, rögtön terep, éles bevetés! 

Őszinte leszek veletek! Ez már nagyjából két hete volt, azóta nagyjából folyton rajtam van! A kiránduláson tökéletesen teljesített! Csípés nélkül tértem haza, pedig vízparton voltunk! (A férjemen nem volt karkötő, őt össze is csipkedték.)

SŐT! Azóta már kétszer(!!) rendeltem, hogy a fiamtól kezdve, a nagymamákon át, egészen a barátainkig mindenkinek legyen. 

Most egy picit szárazabban ugyan, de leírom a tapasztalataimat, mert úgy érzem, ezeket muszáj megosztanom a világgal: 

  • A csomag kibontásakor egy viszonylag erős, citromos illat csapott meg. Tényleg erős, de egyáltalán nem kellemetlen, nem büdös és mivel nem az orromra akasztom a karkötőt, egyáltalán nem zavaró. Azóta természetesen enyhült az illata.
  • A termékleírás szerint a karkötő citronella olajat tartalmaz (innen az illat), amit a szúnyogok nagyon nem szeretnek, így messziről elkerülik.  Ez a megoldás teljesen humános és természetes, vegyszerekre sincs szükség!
  • A karkötő teljesen kényelmes viselet! Szilikonos anyagának köszönhetően tökéletesen passzol a kezemre, nem szorít és nem is lötyög. Hordtuk már csuklón és bokán is, mindenhol jól teljesített! 
  • Többször voltunk már vele extrémebb helyeken (említettem már, hogy imádunk kirándulni?), mindenhol jól bírta a strapát! 
  • Marci, a fiam pedig egyenesen imádja! Egyrészt ő amúgy is az a fajta, aki kiborul egy szúnyogcsípéstől és csak vakarja, vakarja, aztán még jobban fáj, még jobban viszket és brrr…. Így viszont ő is élvezi a csípésmentes nyarat! Másrészt a karkötő vidám színeiért egyenesen odavan! (Én csomagban is rendeltem, abban több szín érkezett, ezért Marci gyakran cserélgeti is a karkötőket.)
  • Bogyó, a kutyánk és Cuki a cicánk sem menekül rettegve a karkötő közeléből, úgyhogy a lista háziállatokra vonatkozó része is pipa. 
  • Két hete rendeltem az első karkötőt, ami azóta is tökéletesen ‘működik’, így a tartósságára sem lehet panaszom!

Próbáltam rövid lenni, de minden pozitívumát meg akartam osztani!
Ez a Karkötő egyszerűen zseniális!
A termékleírás, a hirdetés minden szava igaz! 

Egyszerűen, természetesen képez most már az egész családom köré áthatolhatatlan réteget, így hosszú idő óta ez az első olyan nyár, ami szúnyogok nélkül, CSÍPÉSMENTESEN telik!
És ezt elmondhatatlanul élvezzük! 

Őszintén ajánlom, hogy ha már Neked is nagyon eleged van a vakarózásból, a kellemetlenségekből, ne pazarold a pénzed csodakészítményekre, csodakütyükre! Ide nem kell csoda, csak ez a karkötő

IDE kattintva rendelheted meg: Szúnyogriasztó karkötőt

Csípések, vakarózás, fájdalom nélküli nyarat kívánok!

Eszti 

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp