🌞 Szezonális termékek széles választékban, szuper áron! 😊
Nézz szét és válogass kedvedre!

Kerti bútorok

Jó időben nincs is jobb egy kicsit kiülni a szabadba, nem igaz? Tölts egy kellemes italt, kapd fel a kedvenc könyved és irány az udvar! Kertibútoraink garantálják Neked a maximális kényelmet!

Virginia kerti bútor szett 

Virginia kerti bútor szett tökéletes választás kertbe, teraszra vagy az erkélyre. A szett 3 részből áll, 2 db szék és 1 db asztal szolgálja kényelmedet. Könnyen összecsukható, így a tárolása igazán helytakarékos.

Megnézem

Kerti hintaágy 

Sziesztázz egyet a szabadban kényelmesen! Ez a Kerti Hintaágy 3 ember számára is tökéletes. Párnázott ülőfelülete, háttámlája és dönthet napernyője mind maximalizálják komfortod!

Megnézem

Pavilonok/napernyők

A kint töltött időt igazán megkeserítheti a tű nap vagy egy hirtelen jött nagy eső. Ha te sem szeretnéd, hogy a kint töltött időd keresztbe húzza az időjárás, akkor szerezz be egy szuper napernyőt vagy pavilont!

Nagyméretű napernyő
Könnyen nyitható és csukható nagyméretű napernyő, amely ideális teraszok, kertek, napsütötte helyek árnyékolására!

Megnézem

Blooma Malta függő napernyő

Blooma Malta függő napernyő tökéletes választás ahhoz, hogy árnyékot hozzunk létre és megvédjük magunkat a nap káros UV sugárzásával szemben! Esztikus, modern, könnyen kinyitható és állítható a dőlésszöge.

Megnézem

Öntözés

Tiszta udvar, rendes ház – tartja a mondás! Ha Neked is fontos udvarod rendezettsége, a szép növényeid, a smaragdzöld, dús gyep, akkor a megfelelő öntözés elengedhetetlen!

Kerti csepegtető rendszer

Ez a Kerti csepegtető rendszer készlet rendelkezik mindennel, ami a növények öntözéséhez szükséges! Közvetlenül a növény gyökeréhez juttatja a vizet, lassú egyenletes öntözést biztosít. Tökéletes kertek, erkélyek, üvegházak, konyhakertek, cserepes növények öntözésére.

Megnézem

Xhose Pro – Csavarodásmentes locsolócső

Ezzel a szuper praktikus csavarodásmentes locsolócsővel gyerekjáték a munka! Nem törik, nem gubancolódik, használaton kívül pedig szinte tenyérnyi helyen is elfér! Pehelykönnyű, így nem kell rángatnod magad után, nem kell szenvedned! Locsolófeje nagy nyomású, 7 pozícióban állítható.

Megnézem

Vérszívók elleni védelem

Nem tudom, te hogy vagy vele de én amennyire imádom a nyarat, annyit utálom a bogarakat, rovarokat! Ha ezzel te vagy másképp, akkor vedd fel velük a harcot szuper termékeink valamelyikével! Felejtsd el az idegesítő zümmögést és fájdalmas csípéseket!

Szúnyogriasztó karkötő

Tartsd magadtól távol a vérszívókat a természet erejével, illóolajok segítségével! Felejtsd el a drága és veszélyes szúnyogírtó sprayket! Ez a karkötő áthatolhatatlan védőréteget von köréd, így kímél meg a csípésektől! Strapabíró, erős, mégis kényelmes viselet, ami gyerekeknek is tökéletes!

Megnézem

Profi szúnyogirtó lámpa

Ismerd meg most ezt a Profi szúnyogirtó lámpát, melynek használatával könnyedén megszabadulhatsz az irritáló kis rovaroktól! 😉A készülék 365 nm hullámhosszú UV fénye mágnesként vonzza a szúnyogokat, 360 fokos szívó ventilátora pedig  pillanatok alatt magához szippantja a szúnyogokat bármely irányból! Hagyj fel az eddig használt veszélyes, mérgező szúnyogirtó anyagokkal!

Megnézem

Medencék

A hőség legyőzésében az egyik legjobb, ha csobbanunk egyet, nem igaz? Na de ki tud minden nap strandra, vízpartra járni? Szerezz be inkább te is egy saját medencét, amiben bármikor lehűtheted magad!

Bestway Kréta puhafalú medenceszett 244 x 66 cm

A Bestway Kréta felfújható peremű medence könnyen és gyorsan telepíthető, szakértelmet nem igényel! A medence tartósságát a Tri-Tech™ 3 rétegű PVC fal biztosítja, mely ellenáll az UV sugaraknak és a vízkezelő vegyszereknek. A szett vízforgatót és szűrőpatront is tartalmaz, mely segít tisztán tartani a medence vizét.

Megnézem

Blooma Kamba medenceszett 400 x 211 x 81 cm

Könnyen és gyorsan telepíthető, szakértelmet nem igényel! Kényelmesen elfér benne az egész család és persze még a játéknak is marad hely bőven! A medence tartósságát a rétegű PVC fal biztosítja, mely ellenáll az UV sugaraknak és a vízkezelő vegyszereknek. A szett vízforgatót is tartalmaz, mely segít tisztán tartani a medence vizét. MOST AJÁNDÉK medencetakaró fóliával és tárolótáskával!

Megnézem

Léghűtők

Víz folyik minden testrészeden, a kánikula igerültté, feszültté tesz és még aludni sem tudsz… Idén ez ne így legyen! Szuper léghűtő termékeinkkel bármikor felfrissülhetsz!

Freezyq+ Hordozható légkondicionáló

A Freezyq+ Hordozható légkondicionáló hűti, tisztítja és párásítja a levegőt, így gyorsan és egyszerűen, pénztárcabarát módon maximalizálja a komfortérzeted! Dekoratív és elegáns; a hangulatvilágítással ellátott kialakításának köszönhetően bármelyik otthonban megállja a helyét! Felejtsd el az elviselhetetlen meleg okozta kellemetlenségeket!

Megnézem

Távirányítós mobil léghűtő 80W

A Távirányítós mobil léghűtő pillanatok alatt hűvössé varázsolja a kívánt helyiséget; ráadásul a falakat sem kell szétfurkálni miatta! Továbbá a praktikus távirányítónak köszönhetően könnyen kezelhető; vezérléséhez még csak felállnod sem kell a fotelből/ágyból!  A léghűtő párásított levegőt fúj vissza, így örökre búcs út inthetsz a száraz levegő miatti légzési panaszoknak, légszomjnak, a szem, a torok és az orrnyálkahártyák szárazságának! Legnagyobb előnye, hogy nem termel meleg levegőt; működtetéséhez nincs szükség légtelenítő tömlőre, így maximális rugalmasságot biztosít – nem kell szétfúrni a falakat a meleg levegő kivezetéséhez!

Megnézem

 

Szerezd be kiszemelted most, hiszen szuper árakkal készültünk!  😎

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp