Kis hercegnő a családban? 👧 Odavan minden babáért, tündérért? Most mutatok egy olyan szuper játékot, ami garantáltan a kedvence lesz, biztosan nem unja meg és nem fogja néhány nap után a sarokba dobni! 😉

Ismerd meg most a csodaszép Repülő tündérhercegnőt, amiért minden kislány rajong! 😍

Repülő tündérhercegnő

Ez a mesés hercegnő amellett, hogy csodaszép, még repülni is tud! Bekapcsolva a szárnyai szuper gyorsasággal kezdenek el forogni, ekkor a lábát el kell engedi és a tündér felröppen a magasba. A lábában található egy érzékelő, így ha aláteszed a kezed, akkor ismét felemelkedik, így lehet a levegőben tartani és irányítani!

Repülő tündérhercegnő

Engedd, hogy a kislányod szabadjára engedhesse a fantáziáját! Engedd, hogy a Repülő tündérhercegnő egyenesen meseországba repítse! 😊 Levegőben tartása, irányítása egyszerű, így akár kisebb gyerekek is tudnak vele játszani!

A te kis hercegnőd is örülne ennek a meseszép tündérhercegnőnek? Most kedvezményesen szerezheted be!

Megnézem a Repülő tündérhercegnőt!


És egy kis extra információ: Ha van kandallótok, vigyázzatok! 😅

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp