Szereted a sokoldalú és praktikus konyhai gépeket? Ha igen, akkor most a legjobb helyen jársz!

Ismerd meg most azt a konyhai gépet, ami zseniálisan sokoldalú és hihetetlenül praktikus kialakítású!

MorningStation – Multifunkciós reggeliző állomás

MorningStation – Multifunkciós reggeliző állomás

Rohanós reggelek? A nagy kapkodásban elmarad a reggeli? Még a kávédat is rohanva főzöd le? Na, ezeket most örökre elfelejtheted! A MorningStation – Multifunkciós reggeliző állomással villámgyorsan készíthetsz szuper finom és tápláló reggelit, ráadásul nem kell az egész konyhában kuplerájt csinálnod pár finom falatért!

Ez az állomás egyszerre egy sütő, egy grill és egy kávéfőző, így több eszközt is könnyedén helyettesíthetsz vele! Míg a tetején sütöd a tojást, a sütőjében pedig pirítod a kenyeret, a kávéfőzővel lefőzheted az isteni, napindító kávédat! 😉 Mindezt egy géppel, gyorsan és egyszerűen!

A gép tetején egy grillserpenyő kapott helyet, amelynek a felhasználási módja végtelen! Tojás, szalonna, kolbász, csirkemell vagy esetleg egy jó grillsajt? A MorningStation tetején bármelyiket könnyedén elkészítheted! A serpenyő tapadásmentes bevonata garantálja, hogy nem ég le benne semmi, ráadásul a tisztán tartását is egyszerűvé teszi!

MorningStation - Multifunkciós reggeliző állomás

A sütőjében piríthatsz kenyeret, készíthetsz melegszendvicset, de akár még tepsis omlettet vagy tojásos muffint is süthetsz! Engedd szabadjára a fantáziád és kísérletezz kedvedre! A gép kávéfőzőjével pedig seperc alatt lefőzheted a reggeli kávéd! 600 ml-es űrtartalmának köszönhetően akár az egész családnak elkészítheted a kávéját!

MorningStation - Multifunkciós reggeliző állomás

Na de persze nem csak a reggelek főszereplője lehet a MorningStation! Ha gyors ebédről, könnyed vacsoráról van szó, akkor se feledkezz meg róla! Sokoldalúságának köszönhetően számtalan finomságot elkészíthetsz benne!

Ha utálod azt, hogy a konyhában mindenhez külön gépet kell venned, és a konyhaszekrény ajtaját kinyitva, csak úgy dől ki a sok, nem használt eszköz, kiegészítő, gép, akkor ezt a praktikus, sok az egyben reggeliző állomást Neked találták ki!

Gyakorlatilag a legfontosabb konyhai felszereléseket ötvözni, így kisebb konyhába is tökéletes választás. Emellett albérletekben, hétvégi házakban, esetleg nyaralásnál, kempingezésénél is jól jöhet, hiszen egy komplett “mini konyhaként” funkcionál. Hát kell ennél több?

Nézd meg a MorningStation – Multifunkciós reggeliző állomást használat közben 😉👇

MorningStation - Multifunkciós reggeliző állomás

 

Vásárlói vélemény

“Tetszik, hogy ilyen sokoldalú!
Kicsi a konyhánk így pont ilyen megoldásokra van szükségünk.
Tökéletes a mérete! Grillezni is jól lehet rajta, a sütője is hibátlanul működik, a férjem pedig még nem panaszkodott a kávéra! 😉 Bátran ajánlom másoknak is.

Üdvözlettel: Anna”

 

 

Te is kedvet kaptál a MorningStation – Multifunkciós reggeliző állomás kipróbálásához? Hát akkor most ITT a nagy lehetőség! Szerezd be a sajátod most szuper kedvezménnyel! 

KELL NEKEM!

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp