Kaparó torok, köhögés, allergia?
Van megoldás!

Kaparó torok, köhögés, orrfolyás, orrvérzés, allergiás tünetek. Téged is érint valamelyik?
Ezeket a kínzó tünetek általában a levegőben szálló porok, szennyeződések, pollenek okozzák, nem kis szenvedést okozva ezzel nekünk.

Bár számtalan gyógyszer, készítmény, házi praktika létezik ezekre a problémákra, de azok általában a tünetek enyhítésére szolgálnak. Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy van egy fantasztikus készülék, ami nem tünetet enyhít, hanem a probléma okát szünteti meg?

Most ITT a megoldás! 

A Breeze HEPA szűrős légtisztító garantáltan nagy segítség a problémák enyhítésében, megszüntetésében! 

Ez az innovatív, fejlett szűrőkkel rendelkező légtisztító készülék képes a levegő szennyező anyagainak 99,97%-át maradéktalanul eltávolítani, így segít legyőzni a kellemetlenségeket!  Használatával a levegő tisztább lesz, eltűnnek az irritáló anyagok, így megszűnik a baj, megszűnnek a tünetek. Ráadásul a tiszta, szűrt levegőnek számtalan egyéb jótékony hatása is van, például a kedélyre, közérzetre is jótékonyan hat.

Kompakt, modern kialakításának köszönhetően tökéletesen illik bármilyen környezetbe! Halkan, észrevétlenül dolgozik, hangja biztosan nem fog zavarni! Időzítőjének hála használata még kényelmesebb!

A Breeze HEPA szűrős légtisztító extra hatékony, hiszen előszűrővel, magas hatásfokú HEPA szűrővel, illetve aktív szénszűrővel lett ellátva. Képes eltávolítani az allergéneket, a polleneket, a port, és a szuszpendált részecskéket is, emellett elnyelik a levegő részecskéi közül a formaldehidet, a benzolokat, a xilolt, TVOC-t és egyéb káros gázokat és kellemetlen szagokat is. Emellett helyet kapott benne egy  beépített UV lámpa is, ami képes elpusztítani a baktériumokat, atkákat, vírusokat és gombákat, valamint  negatív-ion technológiájának köszönhetően könnyedén eltávolítja a pozitív töltéssel rendelkező por- és a füstrészecskéket.

Kiknek ajánlott a Breeze HEPA szűrős légtisztító? 

  • Légzőszervi megbetegedésben szenvedőknek mindenképpen ajánlott beszerezni egy légtisztítót. Allergiások, asztmások nélkülözhetetlen kiegészítője egy ilyen csodagép!
  • Ha gyakran kapar, kiszárad a torkod, köhögés gyötör, az orrod folyik folyamatosan, esetleg még vérzik is, akkor Neked is erősen ajánlott a Breeze HEPA szűrős légtisztító használata.
  • A városokban élő emberek átlagosan jóval több szennyező anyagot lelegeznek be, mint a kisebb településeken élők. Gyakran szokták mondani, hogy aki huzamosabb időn keresztül él városban, annak gyakorlatilag olyan a tüdeje, mintha végig dohányzott volna. Az autók, a gyárak nem kímélnek minket, így ha városban laksz, esetleg nagyobb gyár mellett, akkor a Breeze HEPA szűrős légtisztítónak nagy hasznát veheted!
  • Babaszobákba is különösen jó választás a Breeze HEPA szűrős légtisztító, hiszen a legkisebbek egészsége, a számukra megfelelő körülmények – beleértve a levegőt is –   megteremtése a legfontosabb! Az elhasznált pelusok a baktériumok melegágya, de a Breeze légtisztítóba épített UV lámpa ezektől is véd!

 

Nézd meg közelebbről is a Breeze HEPA szűrős légtisztítót! 

MEGNÉZEM

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp