A jelenlegi helyzetben sokan kényszerülnek otthoni munkára. A home office előnyeiről és hátrányairól számtalan tanulmányt, cikket találni az interneten, de amikor az otthoni munka nem oppcionális, hanem erősen ajánlott, és nem 1-2 napról van szó, hanem hetekről, hónapokról, akkor bizony el kell gondolkodni azon, hogy a hatékony munka feltételeit hogyan lehet otthon megteremteni.

Az, hogy mennyire képes valaki eredményesen végezni a munkáját otthonról, sokszor egészen kis apróságokon is múlhat! Ha jelenleg Te is otthonról “húzod az igát” és szeretnél profi, irodai környezetet teremteni, akkor ez most Neked szól! 😉👇

Home office? Hozd ki belőle a legtöbbet!

A megfelelő asztal nélkülözhetetlen! A kényelmes és praktikus munkaállomás az egyik kulcsa a hatékony otthoni munkavégzésnek! Ezzel az L alakú íróasztallal profi irodai munkaállomást teremthetsz otthonod bármelyik pontján!

Praktikus kialakításának köszönhetően kihozhatod a sarkok nyújtotta lehetőséget és a hagyományos asztalokhoz képest dupla annyi helyed lesz! Ezen az asztalon kényelmesen elfér majd minden, és a nagy helynek köszönhetően a dolgaid, a papírok, dossziék rendben tartása sem fog problémát okozni! Emellett beépített, kihúzható billentyűzettartóval rendelkezik, így az sem foglal helyet az asztalodon.

Ez kell Nekem!

Az asztalon kívül a másik nagyon fontos dolog a szék. A szék nem csak a kényelem miatt kulcsfontosságú, de egy régi, kiült szék még akár hát- és derékfájást is okozhat! Ha szeretnél maximális kényelemben dolgozni otthonról is, akkor az Elnöki forgószéknél keresve sem találnál jobbat!

Ez a szék minden részletében maximális kényelemre lett tervezve! Vastagon párnázott ülőfelülete, kartámasza, állítható fejtámlája, 150 fokig dönthető háttámlája, valamint a rejtett lábtámasza a maximális kényelmet nyújtja Neked a mindennapokban. Kivételes ergonomikus kialakításának köszönhetően ebből a székből hosszú órák elteltével is kellemesen kipihenten fogsz kiszállni!

Ez kell Nekem!

Ha laptopról dolgozol, akkor ennek a praktikus Állítható laptopasztalnak is nagy hasznát fogod majd venni! Tökéletesen illeszkedik a pillanat szükségleteihez, így minden helyzetben szuper kényelmes megoldást nyújt a munkavégzéshez!

A magasság és a szög is állítható, így maximálisan az igényeidnek megfelelően tudod állítani! Két hatékony ventilátorral rendelkezik, amelyek hűtik a laptopot. Kialakításának és súlyának köszönhetően könnyen hordozható.

Ez kell Nekem!

Ha vagy olyan szerencsés helyzetben, hogy egy kis zenehallgatás belefér munka közben, akkor ezt a Brutál hangzású 2.1-es hangrendszert imádni fogod!

Hangzása hibátlan, így mindig kiváló minőségben élvezheted a kedvenc zenéidet! Esztétikus, modern külsejének köszönhetően tökéletesen passzol majd az otthoni irodádba! Egy kis zenével a legnehezebb nap is könnyebben fog majd menni!

Ez kell Nekem!

Gondolj a környezetedre is! Egy kis növény is sokat dobhat a hangulatodon! Tanácsos lehet még egy párásítót is beszerezni, amivel friss levegőt varázsolhatsz! Ez a letisztult és esztétikus Mini aroma párásító diffúzor jól fog mutatni az asztalodon! 

Ez a praktikus diffúzor párásítja a szoba levegőjét, aminek számtalan egészségre gyakorolt jótékony hatása van, és még a közérzetnek is jót tesz! Mutatós, esztétikus, a beépített LED-ek fénye pedig hangulatvilágításnak is tökéletes! Aromák hozzáadásával pedig beillatozza majd az “irodád”!

Ez kell Nekem!

 

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp