A MagicTape stabilan megállja a helyét!

Sziasztok!

Bevallom, soha nem volt még fúró a kezemben… De hogy ez miért baj? Egy 22 éves lány vagyok, aki imádja a szobáját dekorálni, a nyaraláson készült friss fotókat pedig pláne szívesen tenném ki a falra!

Egyedül élek egy albérletben, szerszámom nincs, a közelemben pedig nincs olyan férfi, aki tudna nekem ebben segíteni. Ráadásul, mint már említettem, albérletben élek, és nem valószínű, hogy a lakás tulajdonosa örülne, hogy egy újabb csúnya lyuk tátongana a falon, hiszen a következő bérlő lehet, hogy pont emiatt nem fogja kibérelni a lakást.

Tehát a fúrás nem megoldás.

De akkor mi tévő legyek?

MagicTape

Jobb ezt elkerülni, ugye?

 

Az interneten egy csomó videót megnéztem, hogyan lehet képekkel dekorálni a szobánkat falfúrás nélkül, de mind időigényes és bonyolult megoldásnak tűntek. Nem beszélve arról, hogy tehetségem sincs a ma népszerű DIY (csináld magad) kreatív dolgokhoz, pedig annyira jól mutatnának!

Sok ötletkeresés után a Pandapiac oldalán bukkantam rá erre a MagicTape ragasztóra, amely tényleg egy CSODA! Már csak azt sajnálom, hogy miért nem találtam rá előbb!

Ez egy olyan átlátszó, kétoldalú ragasztó, amivel szó szerint szinte bármit könnyedén ráragaszthatsz bármire (fa, műanyag, üveg, márvány stb. ). Ha kedvem tartaná, akár egy széket is a falra ragaszthatnék vele, olyan erős. Durva, nem?

Amikor kipróbáltam, az eredmény rendkívül meggyőző volt! Csak egy bekeretezett képet tettem a falra kipróbálásképpen, de az stabilan megállt.

Kicsit féltem, hogy a ragasztó nyomot hagy majd a falon, vagy esetleg a vakolatot húzza le, így egy kis helyen kísérleteztem a ragasztócsík leszedésével. Szerencsére valóban nem maradt fent a falon ragasztómaradvány, és még a falfesték is a helyén maradt!
Felraktam pár bekeretezett képet a falra, aztán mint egy isteni szikra jött a gondolat, hogy valami alakzatot is kirakhatnék. Csak fogtam a ragasztószalagot, és a képek hátuljára ragasztottam egy vékony csíkot, a végeredmény pedig magáért beszél:

 

MagicTape

A sok utánajárás gyümölcse

Ami még számomra újdonság volt, hogy ez a ragasztó vízálló, ami azt jelenti, hogy szilikon anyagának köszönhetően eltávolítás után is újra felhasználhatom. Igazán praktikus és költséghatékony kivitelezés!

Méretre vágni is nagyon egyszerű volt, nem kellett hozzá célszerszám, csak egy éles olló. Ezermesterségben tapasztalatlan nőknek igencsak meg tudja könnyíteni a helyzetét!

De továbbmegyek, szerintem ez a ragasztó egy háztartásból sem hiányozhat!

 

MagicTape

 

Egy szó, mint száz, a MagicTape ultraerős ragasztószalagot bárkinek tudom ajánlani, aki szeretné gyorsan, és egyszerűen megoldani a tárgyak elhelyezését. Legyen szó konyháról, fürdőszobáról, garázsról vagy éppen az autó műszerfaláról, stabilan meg fogja állni a helyét!

-Egy új Pandapiac rajongó

 

Ha téged is érdekel a MagicTape ultraerős ragasztószalag, ITT tudod elérni!

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp