Az nem is kérdés, hogy a legtöbb kutya gond nélkül tud ugrálni kanapéra, ágyra fel és le, sőt! Vannak olyan kutyusok, akik kifejezetten élvezik az ugrándozást. De az sem kérdés, hogy ez fel-le ugrálás mennyire nem tesz jót nekik! Árt a gerincnek, az ízületeknek és egy elvétett ugrás komolyabb problémát is okozhat, gondolj csak egy lábtörésre! Az állandó ugrándozás, ha rögtön nem is vezet bajhoz, szinte borítékolható, hogy idősebb korra valamiféle problémát okozni fog!

Nem szeretnéd, hogy a kedvenced az ugrálás miatt fájdalmakkal éljen együtt? Nem szeretnéd őt törött lábbal, sántítva látni? Van egy jó hírem! A problémák esélyének minimalizálása pofonegyszerű!

A kisállatoknak készült Lépcsővel vagy Rámpával könnyedén elejét vehetjük a bajnak! 

Lépcső kisállatoknak

Ez a szuper lépcső tökéletes választás ágy, kanapé vagy fotel mellé! Csúszásgátló talpának köszönhetően nem mozdul el, így emiatt nem kell aggódnod! Könnyen tisztítható és összecsukható, így utazásokra is könnyedén magatokkal tudjátok vinni! Erős és masszív, így kisebb és nagyobb testű kutyák is biztonsággal használhatják!

Lépcső kisállatoknak

Letisztult külsejének köszönhetően attól sem kell tartanod, hogy elrontja a hálószoba vagy a nappali összképét! 

Irány a bolt! 🛒

Rámpa kisállatoknak

Ezzel a praktikus Rámpával is megkönnyítheted kedvenced napjait! A lépcsőhőz hasonlóan csúszásgátló talppal lett ellátva, így nem mozdul el a helyéről. Könnyen tisztítható és szállítható. Teherbíró (max. 90 kg) és masszív, így nagytestű kutyáknak is tökéletes választás!

Rámpa kisállatoknak

Könnyedén odahelyezhető ágy, kanapé vagy fotel mellé is, de kialakításának köszönhetően az autóba történő be- és kiszállást is megkönnyíti!

Irány a bolt! 🛒

Bármelyikre is essen a választásod, tudd, hogy jól döntöttél! Egy lépcső vagy egy rámpa elengedhetetlen minden olyan lakásban, ahol kisállat él! Előzd meg a bajt, ne hagyd, hogy az ugrálás miatt kedvenced fájdalmakkal éljen együtt!

A lépcső és a rámpa egyaránt tökéletes választás kis- és nagytestű kutyusoknak, de kölyökkutyák, idős és/vagy sérült kedvencek is nagy hasznát veszik! 

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp