Álom alak a legkisebb energiabefektetéssel?

Meguntad, hogy hiába izzadsz a futópadon, hiába emelgeted a súlyokat, de még mindig nincs semmi eredménye? Már feladtad, hogy lapos hasad legyen?

Ne keseredj el, hiszen itt van az új Vibrációs tréner, amely megváltoztatja a fárasztó edzésekről alkotott elképzeléseidet, mivel a gép a vibráció segítségével olvasztja le rólad a kilókat!

Nem kell többé más emberek zavaró tekintetével törődnöd a konditermekben, mert a Vibrációs trénert otthonod kényelmében is használhatod. Ha úgy tartja kedved, edzés közben is megnézheted a kedvenc sorozataidat. Kellemeset a hasznossal? Naná! 😍

Vibrációs tréner

MEGNÉZEM A VIBRÁCIÓS TRÉNERT!

De mégis miben rejlik hatékonysága?

A Vibrációs tréner alapgondolata már az 1960-as években, a Szovjetunióban is megjelent, hiszen az orosz űrhajósok a vibráció segítségével szerezték vissza izmaik egészségét a hosszú, gravitáció nélküli űrben töltött idő után.

50 évvel később pedig egyre többen kezdték el vizsgálni, hogy milyen hatással van az emberi testre a vibráció. A fejünkben helyzetérzékelő receptorok vannak, amelyek nem hagyják, hogy elveszítsd az egyensúlyodat. Amikor ráállsz a Vibrációs trénerre, akkor az agyad folyamatosan egyensúly megtartó utasításokat fog kiadni, amelynek hatására izmaid megfeszülnek, és az ízületeid stabilizálódni fognak. Ez azt jelenti, hogy a vibráció mélyen megdolgoztatja az izmaidat anélkül, hogy kifárasztanád magad!

A Vibrációs trénernek rengeteg áldásos hatása van az egészségedre:

✅Kiváló a csontritkulás ellen

✅ Növeli az ízületek rugalmasságát, mozgékonyságát

✅ Egyensúly- és koordinációjavító

✅ Csillapítja a fájdalmat

✅ Védi a szívet, beindítja a vérkeringést

✅ Csökkentheted vele a testsúlyodat és a narancsbőrt rendszeres használata esetén

 

Nézd meg a lenti videót, hogy inspirációt gyűjts az edzésekhez! 😉

A Vibrációs tréner használatához vegyél fel különböző pózokat, amellyel felerősítheted az edzés hatékonyságát! Állj rá a trénerre, és végezz rajta guggolásokat, has-, far- és karizom erősítő gyakorlatokat, és még sok mást! Az edzéseket úgy variálhatod, ahogyan Te szeretnéd, csak a képzeleted szabhat határt!

Kellő kitartással a Vibrációs trénerrel rövid idő alatt átformálhatod alakodat!

Mondj igent az erőlködésmentes fogyásnak, és szerezd be ezt a szuper hatékony Vibrációs Trénert!

Vibrációs tréner

MEGNÉZEM A VIBRÁCIÓS TRÉNERT!

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Forgass és nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!

Email címem megadásával, és a játékban való részvétellel hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, most nem
Kedves Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy ügyfélszolgálatunk technikai okok miatt jelenleg nem üzemel! A hiba elhárításáig kérjük szíves türelmüket! Megértésüket köszönjük!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp