Jóleső érzés egy rendezett kert látványa, nem igaz? Az ezeréves, ütött-kopott locsolócsőtől, a pislákoló szolár lámpáktól, a törött lábú kerti bútoroktól a frász jön rád? Tele van a kert olyan játékokkal, amit a gyerekek már rég meguntak? Ha ezek ismerősek Neked is, akkor mindenképp olvass tovább, mert itt mindent megtalálsz, amivel modernné és kényelmessé varázsolhatod a kerted.

Áthatolhatatlan kertész kesztyű

A virágültetéshez biztosan szükséged lesz egy kesztyűre, hogy ne piszkold össze és ne is sértsd meg a kezeidet, ha épp egy szúrósabb növénnyel van dolgod. Az áthatolhatatlan kertész kesztyűt pont az ilyen esetek elkerüléséhez ajánljuk, hiszen anyagának köszönhetően biztosan nem fog megsérülni és bepiszkolódni a kezed, ráadásul praktikus karmos kivitelezésének hála még könnyebben előkészítheted a virágágyást.

Áthatolhatatlan kertész kesztyű

MEGNÉZEM


Akkumulátoros permetező pumpa porlasztóval

A növénypermetezés szinte elengedhetetlen kerti tevékenység. Sokszor fárasztó feladat, főleg, ha manuális háti permetezőt használunk. Könnyítsd meg a dolgod, és használd ezt az akkumulátoros permetezőt, mely megkönnyíti a növényápoláshoz szükséges folyamatok elvégzését. A készülék tökéletesen alkalmas növények permetezéséhez, légtisztításhoz, vírusmegelőzéshez, fertőtlenítéshez, sterilizáláshoz és a kártevők elleni védekezéshez.

Akkumulátoros permetező pumpa porlasztóval

MEGNÉZEM


Kerti esőztető locsolótömlő

Mindegy, hogy kis- vagy nagyméretű kertről van szó, egy biztos: locsolni kell a növényeket. Ha egy kis segítségre vágysz, akkor ezt az esőztető locsolótömlőt neked találták ki, mely lehetővé teszi egy finom szitálással a célzott terület (gyep, ágyások, szegélyek, keskeny zóna) öntözését.

Kerti esőztető locsolótömlő

MEGNÉZEM


Fémvázas kerti hintaágy

Nincs is annál jobb érzés, mint a napsütésben egy kicsit pihenni, olvasni a kertben. De egyáltalán nem mindegy, hogy azt egy műanyag széken vagy egy kényelmes „ágyban” teszed meg. 🙂 Ebben a kerti hintaágyban komfortosan beszélgethetsz vagy relaxálhatsz órákon át. A maximális kényelmet a pihe-puha párnázott ülőfelület és háttámla biztosítja. Ez a kétszemélyes hintaágy tökéletes választás udvarra, teraszra vagy kertbe.

Fémvázas kerti hintaágy

MEGNÉZEM


Instant kerti pavilon – 3×3 m

Napsütés vagy eső? Sokszor szinte lehetetlen tudni, hogy éppen milyen idő vár ránk, ha szabadtéri programot szervezünk, például családi, baráti sütögetések, születésnapi vagy ballagási ünnepségek. Ha biztosra akarsz menni, akkor Neked is szükséged lesz egy kerti pavilonra, amely tökéletes védelmet nyújt nemcsak az esőtől, de a Nap káros UV sugárzásától is. Egy ilyen pavilonnal az összejövetelek békés hangulatát semmi sem ronthatja el!

Instant kerti pavilon – 3×3 m

MEGNÉZEM


ForTrend Sport trambulin – 244 cm

Tudtad, hogy a trambulinozásnak rengeteg jótékony hatása van? A trambulinon való ugrálás hihetetlen mókás, ráadásul alaposan átdolgoztatja a testet! Amíg a szülők grilleznek, a gyerekek ugrálnak! Jól hangzik, nem igaz? A hosszas ugra-bugra alaposan lefárasztja a gyerekeket, így egy átugrált délután után garantált a nyugodt este! 😁

ForTrend Sport trambulin – 244 cm

MEGNÉZEM


Summer Waves puhafalú medenceszett – 306 x 76 cm

Még nagyobb élmény a nyár, ha a saját medencédben csobbanhatsz, amikor csak kedved tartja, nem igaz? A Summer Waves medencében kényelmesen elfér az egész család, és persze még a játéknak is marad hely bőven. Hidd el, ez a medence a nyári szabadtéri szórakozás sztárja lesz!

Summer Waves puhafalú medenceszett – 306 x 76 cm

MEGNÉZEM


Kültéri párakapu

Ha már nem bírod a tikkasztó hőséget, akkor biztosan szükséged lesz egy kültéri párakapura, mellyel felfrissítheted a környezeted, és akár 10-15 °C-kal is csökkentheted a hőérzetet. Kiválóan alkalmas teraszokon, udvarokon, erkélyeken, de akár vendéglátóhelyeken vagy akár kempingben is.

Kültéri párakapu

MEGNÉZEM


Műanyag térkősablon

Dekoratív kerti járda, saját kezűleg? Mi lenne, ha saját magad – egyedi és kreatív módon – oldanád meg a térkövezést az otthonodban? Hisz’ úgy is olyan népszerűek a „csináld magad” felújítási projektek, nincs igazam? Ezzel a térkősablonnal könnyedén, mindenféle segítség nélkül készíthetsz tökéletes térkőburkolatot! Gyors és költséghatékony megoldás, amivel ízlésednek megfelelően, szebbé varázsolhatod a kerted, udvarod!

Térkősablon

MEGNÉZEM


LED-es szolár kerítés

Még különlegesebbé tennéd kereted? A LED-es szolár kerítéssel könnyedén megteheted! A virágoskert, füves területek elhatárolására tökéletes megoldás ez a szolár kerítés. Bárhová elhelyezheted, nem igényel vezetékelést, ráadásul szuper kerti világítás, mely megadja a kert hangulatát.

LED-es szolár kerítés

MEGNÉZEM


Belátásgátló műnád – Zöld

A magánszféra megteremtése a kertben nem minden esetben könnyű feladat, főleg, ha minden oldalról szomszédok veszik körbe a házunkat. De ezzel a belátásgátló műnáddal könnyedén megakadályozhatod a kíváncsi tekinteteket! Emellett kiválóan véd a szél ellen is. Használható kerítések mentén, erkélyeken, teraszokon, de jól mutathat nagyobb kertekben térelválasztóként is!

Belátásgátló műnád – Zöld

MEGNÉZEM

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp